Om Sharing.dk

Jeg har ofte oplevet online-verdenen og off-line verdenen som ret adskilte verdener. Online deles der holdninger og erfaringer med bl.a. hashtags. Offline findes denne verden næsten ikke.

Sharing.dk er et forsøg på at integrere online-verdenen med offline-verdenen. Her kan du købe t-shirts der gør det muligt at dele dine holdninger, erfaringer og statements ude i den “fysiske” verden. Hvis vi er lidt heldige kan også dette afføde dialog og diskussion som det sker på nettet.

Sådan fungerer shoppen

Du finder produkter her på sitet. Når du bestiller dem, så bliver ordren afgivet direkte til et tysk virksomhed (Spreadshirt) som så trykker ordren og sender den til dig. Det vil sige, at du er kunde hos Spreadshirt og ikke mig. Jeg markedsfører blot deres produkter med mit design. Det er mit indtryk, at virksomhedens produkter har god kvalitet og at der ydes meget god kundeservice både over telefon og e-mail. Efter bestillingen vil al kommunikation foregå med den tyske virksomhed. Alle vilkår fremgår af links i indkøbskurven.

Du kan også finde alle de varer jeg har designet her: https://sharingdk.myspreadshop.dk/

Hvem står bag Sharing.dk?

Jeg hedder Knut Nägele. Lidt om mig fortalt meget kort:

  • Altid været politisk interesseret.
  • Meget stor fan af internettet, dets uendelige mængde af information og sociale medier.
  • Ivrig amatørfotograf der deler billeder på Instagram.

Vilkår

Du finder produkter her på sitet. Når du bestiller dem, så bliver ordren afgivet direkte til et tysk virksomhed (Spreadshirt). Denne virksomhed tager imod betaling, trykker t-shirten og leverer den. Al kommunikation omkring produkterne, priser, levering, reklamation osv. kan udelukkende foregå med leverandøren. Kontaktinformation vil tydeligt fremgå på bestillingssiden og i e-mails i forbindelse med bestillingen. Jeg som ejer af Sharing.dk kan ikke tage noget ansvar for produkterne, bestillingen og leveringen.

Det skal dog understreges, at leverandøren af produkterne er en meget stor og anerkendt virksomhed, som er kendt for at levere produkter af meget høj kvalitet og for at yde god kundeservice.

Scroll to Top